Ny nettside for Falnes og Ferkingstad menigheter i 2016

Endelig har nettsidene våre fått en sårt og etterlengtet oppgraderinger.
Her følger en oversikt over de viktigste endringene.

Endelig har nettsidene våre fått en sårt og etterlengtet oppgraderinger.
De viktigste endringene med denne oppgraderingen er:

Felles nettside for Falnes og Ferkingstad
Det som før var to nettsider; én for Falnes  og én for Ferkingstad, er nå blitt en og den samme. Fortsatt er det slik at en kan bruke begge adressene (www.falneskirke.no og www.ferkingstadkirke.no), men du kommer altså til samme sted. Ved felles nettside håper vi at det vil bli enklere å finne frem til riktig og oppdatert informasjon for begge menigheter.

"Touch" vennlig
Det nye designet på nettsiden er mer vennlig for Touch-plattformer som smarte telefoner og nettbrett. På denne nettsiden fins det ingen rullemenyer. All bevegelse rundt om på nettstedet gjøres ved få klikk eller touch.

Enklere å holde oppdatert
Mens de gamle nettstedene til tider kunne være vanskelige å holde oppdatert er det nå enklere å poste nytt innhold, og ikke minst fjerne gammelt innhold.
Aldri mer skal vi trenge å snuble over gamle lister og oversikter fra forrige århundre.

Pent og elegant
Endringene over skulle være grunn for oss å endre nettsidene våre. Men i tillegg ville vi også at en ny nettside trengte et litt mer elegant design. Vi er veldig fornøyd med resultatet. En enkel og ren nettside hvor en finner den informasjonen en søker, men heller ikke alt for mye mer på en gang enn det en faktisk søker.

Vi håper at du som leser dette blir like fornøyd som oss.
Velkommen til vår nye nettside!