Påmelding til Dåpsskolen 2019

Det nærmer seg Dåpsskole i både Falnes og Ferkingstad!

Vi ønsker alle 1.-klassinger velkommen til dåpsskolen i Falnes og Ferkingstad menigheter. Foreldre/foresatte og barnets faddere har sammen med menigheten ansvar for å lære barnet opp i den kristne troen. Dåpskolen er en måte vi ønsker å gjøre dette på.

Dåpsskolen i Falnes:

Dåpsskolen består av 6 samlinger på onsdager på Skudenes bedehus fra kl. 13.30-15.00.

Datoene er:

• 23. januar
  • 30. januar
  • 6. februar
  • 13. februar
  • 20. februar
  • 6. mars. NB! Denne samlingen er i kirken.

Dåpsskolen er spesielt invitert til gudstjeneste 10. mars  kl. 11.00 i Falnes kirke, der de skal delta med ulike ting vi har øvd på.

Dåpsskolen på Ferkingstad:

Dåpsskolen vil bestå av 6 samlinger på tirsdager på Betania bedehus fra kl. 14.15-15.45.

Datoene er:

• 22. januar
  • 29. januar
  • 5. februar
  • 12. februar
  • 19. februar
  • 5. mars. NB! Denne samlingen er i kirken.

Dåpsskolen er spesielt invitert til gudstjeneste 10. mars  kl. 11.00 i Ferkingstad kirke, der de skal delta med ulike ting vi har øvd på.

Vi avtaler med SFO og klassestyrer at vi henter de barna som skal på dåpsskolen. Etter dåpsskolen følger vi alle som skal på SFO, tilbake igjen. De andre barna må bli hentet på Skudenes bedehus/Betania.

Til dere på Sørhåland skole: Vi trenger noen som kan kjøre barna til og fra bedehuset. I påmeldingen kan dere gi beskjed om dere kan hjelpe til med dette.

På dåpsskolen skal vi bli kjent med forskjellige bibelfortellinger, vi skal lære om dåp og nattverd og vi skal lære noen nye sanger. Vi skal også ha formingsaktiviteter og spise god mat. Barna vil få et skriv med seg hjem etter hver gang. Der står det litt om det vi har lært og det gis et supertips. Supertipsene er ment som en hjelp til å snakke videre om bibelhistoriene og troen hjemme. Noen ganger får de med seg en ting som hører til supertipset.

Deltakeravgift 200,-.

Falnes betales til konto: 3361.13.66871

Ferkingstad betales til: 3361.63.22732

Påmeldingsfrist: Mandag 14. Januar

Følg linken under for å melde deg på!

Meld deg på her!

Har du problemer med å registrere deg på nett kan du kontakte oss.

Elin Grindhaug, kateket, elin.grindhaug@karmoykirken.no, mobil 41 50 67 81

Rune Richardsen, trosopplærer, rune.richardsen@karmoykirken.no, mobil 92 06 86 82