FALNES: Skattejakt og barnebibel til 4-åringene

Søndag 11. november kl. 11.00 inviteres alle som fyller 4 år i år, til familiegudstjeneste for å få en barnebibel i gave fra menigheten.

Lørdag 10. november kl. 12-14 inviteres 4-åringen + én forelder/foresatt til å være med på skattejakt i kirken. Vi møter i menighetshuset ved siden av kirken.

Kirkeskattene våre har nemlig blitt stjålet, og vi trenger hjelp til å finne dem igjen før gudstjenesten.

Vi skal øve litt til gudstjenesten, høre en bibelfortelling og synge noen sanger. Det vil også bli noe å spise og hobbyaktivitet.

Dere er hjertelig velkommen til å delta kun én av dagene (dersom ikke begge skulle passe).

Påmeldingsskjema til én eller begge dagene finner dere i linken under.

Påmeldingsfristen er mandag 5. november.

Påmelding  HER

Ta kontakt om dere lurer på noe.

Hilsen Elin Grindhaug (kateket) 415 06 781 og Rune Richardsen (trosopplærer) 920 68 682