Konf.Action Pakkeliste, informasjon og deltakerbrev

Det nærmer seg leir smiley
Alle SKAL sammen med sine foreldre/foresatte  lese deltakerbrevet fra Krik som ligger i vedlegget her. Trykk på linken.

/Portals/354/Deltakerbrev%20konfACTION%202019.pdf

Dere finner en pakkeliste i dette brevet. I tillegg til det som står der kan det være lurt å ha med seg en enkel solstol. Husk også myggstift/spray, solkrem og varme klær (gjerne ull)yes

Dere trenger kun å ta med mat til første dagen (nistepakke). Vi stopper nok en plass etter veien der det går an å handle, men det kan være lurt å ha med en god nistepakke uansett.

For de av dere som tenker at dere har lyst å ta en tur i klatreparken Høyt og lavt, må dere fylle ut et egenerklæringsskjema FØR dere reiser. Skjemaet finner dere på hoytlavt.no

Avreise fredag 21/6 kl.10.00 fra menighetskontoret v/Røde kors

For dere som bor på Ferkingstad blir det avreise fra Kiwi på Langåker ca.  kl.10.15

Hjemkomst tirsdag 25/6 ca. kl.18.00, menighetskontoret v/Røde kors

Følgende er ledere på leiren:

Elin Grindhaug  Mob.415 06 781

Rune Richardsen Mob. 920 68 682

Erlende Dalaker Mob. 920 58 101

Stine Sofie Sommerfeldt Mob. 980 55 019

Vi kommer til å ha en person som har hjemmevakt mens vi er på leir. Hjemmevakten har oversikt over alle som er på leir + kontaktinformasjon til foreldre/foresatte.

Dersom uforutsette ting skulle skje, og dere ikke får kontakt med en av oss lederne på leiren, kan dere ta kontakt med hjemmevakten.

Hjemmevakt: Ole Thomas Fidjeland Mob. 971 24 103

Ta kontakt hvis dere lurer på noe.

Hilsen Elin laugh