FERKINGSTAD: Skattejakt og barnebibel til 4-åringane

ENDRING: DET BLIR IKKJE SAMLING PÅ LAURDAGEN. VELKOMEN PÅ SØNDAG!

Søndag 25. november inviteres alle som fyller 4 år i år, til familiegudsteneste og for å få ein barnebibel av kyrkjelyden.

GRUNNA FOR FÅ PÅMELDE BLIR DET IKKJE SAMLING PÅ LAURDAGEN. VELKOMEN PÅ GUDSTENESTE PÅ SØNDAG!

Laurdag 24. november kl. 12-14 inviteres 4-åringen + ein forelder/føresett til å vere med på skattejakt i kyrkja. Me møter i Kyrkjebakken denne laurdagen.

Kyrkjeskattane våre har nemleg blitt stolne, og me treng hjelp for å finne dei att før gudstenesta.

Me skal øve litt til gudstenesta, høyre ei bibelforteljing og synge nokre songar. Det blir også noko å ete og hobbyaktivitet.

De er hjarteleg velkomne til å delta kun ein av dagane, dersom ikkje begge passar.

Påmeldingsskjema til ein eller begge dagane finn de i lenka under.

Påmeldingsfristen er måndag 19. november.

Påmelding  HER

Ta kontakt om de lurar på noko.

Hilsen Elin Grindhaug (kateket) 415 06 781 og Rune Richardsen (trusopplærar) 920 68 682