Fremtidige konfirmasjonsdatoer


Slik finner du riktig konfirmasjonsdato i Falnes og Ferkingstad

Mange ønsker å reservere selskapslokaler og ellers rydde klart i kalenderen når de unge håpefulle skal ha konfirmasjon. Vi får derfor mange spørsmål om når konfirmasjonsdatoene er både 1-2-3-4 og 5 år inn i fremtiden. Her finner du ut hvordan du enkelt kan finne disse datoene selv.

Ferkingstad menighet

I Ferkingstad menighet har en konfirmasjonshelg den helgen som den første søndagen i mai faller på. Det vil si at det ikke trenger å være den første "hele" helgen i mai. Dersom første søndag i mai er 1.mai (den første mulige). Så er konfirmasjonshelgen i Ferkingstad lørdagen 30. april og søndagen 1. mai.

Falnes menighet

I Falnes menighet har en konfirmasjonshelg den helgen som den andre søndagen i mai faller på. Det vil si at det ikke trenger å være den andre "hele" helgen i mai. Dersom andre søndag i mai er 8.mai . Så er konfirmasjonshelgen i Falnes lørdagen 7. mai og søndagen 8. mai.

Aldri sammenfallende

Falnes og Ferkingstad menigheter har alldri sammenfallende konfirmasjonshelger. Ferkingstad har konfirmasjonshelg først, helgen deretter har Falnes konfirmasjonshelg.

Ønske om konfirmasjon lørdag eller søndag

Ved opptak til konfirmasjonsåret vil vi be om tilbakemelding om det er ønskelig med konfirmasjonsdato på lørdag eller søndag. Vi prøver å ta så godt hensyn til disse som vi kan, og det kan bli aktuelt med flere konfirmasjonsgudstjenester samme dag for å få det til.

For spørsmål kan en ringe eller sende epost servicetorget på 52810001 eller post@karmoykirken.no som vil hjelpe eller sette deg kontakt med riktig person.

Tilbake