Bli kjent med vår nye trosopplærer, 2017


Vi har fått ny trosopplærer i Falnes og Ferkingstad menigheter.

Rune Richardsen ble ansatt som menighetsarbeider; trosopplærer (50%) og diakonivikar (30%) den 15. August. Etter bare noen uker er vi allerede svært godt fornøyd med vår nye medarbeider. Rune er positiv, sosial og svært kvalifisert for stillingen. Han har allerede fått mulighet til å møte menighetene gjennom konfirmantarbeid, Smiley, søndagsskolen og som prest på gudstjeneste. Vi håper så mange som mulig skal få muligheten til å møte og bli kjent med ham gjennom menighetenes trosopplæring "Friske skudd".

Under kan du lese Runes egen presentasjon til menighetsbladet Tårnklang:

Glad for å være her

Mitt navn er Rune Richardsen, og jeg er nyansatt trosopplærer i Falnes og Ferkingstad. Jeg er 39 år og kommer opprinnelig fra Flekkerøy i Kristiansand kommune. Jeg er gift, og kona mi, Linn Elise (tidl. Midbøe), kommer fra Åkra. 23. juni, St. Hans-aften, flyttet vi og barna ‘him’ til Åkra etter mange år i Bergen og på Sotra. I Bergen har jeg vært studentprest og underviser ved NLA Høgskolen fra 2007 frem til i sommer.

Nå er jeg klar for å ta til på et nytt kapittel, og 15. august startet jeg i jobben som trosopplærer. I skrivende stund har jeg vært ansatt i tre uker. Jeg liker meg godt! Så langt har jeg fått være med på konfirmantleir på Fredtun, Føremiddagstreff på Ferkingstad og Smiley på Skudenes bedehus. Foruten dette var jeg vikarprest i Falnes første søndagen i september.

Jeg gleder meg til å treffe dere – både barn, unge, voksne og godt voksne! Jeg ser frem til å dele tro og fellesskap sammen, til å lære mer om og av Jesus.

Rune Richardsen
trosopplærer

Tilbake