Konfirmanter: KN-aksjonen


Fasteaksjon for Kirkens Nødshjelp

Hei konfirmanter!

 

Se for deg at du våkner i morgen, og når du skrur på vannet for å pusse tennene kommer det skittent vann ut av krana. Drikker du vannet risikerer du å bli syk, og du får heller ikke vasket deg på hendene. Dette er realiteten for mange mennesker i landene Kirkens Nødhjelp jobber i, og dersom coronaviruset inntreffer kan konsekvensene bli enorme. Pengene vi samler inn til Fasteaksjonen i år, er viktigere enn noen sinne – og DU kan være med å gjøre en forskjell!
 

I Falnes og Ferkingstad skal vi i år ha en digital innsamling.

Dere konfirmanter skal gjøre følgende 3 punkter:

1. Trykk på lenken og se de fem filmene og les informasjonen. Fasteaksjonen 2021 (Dere trenger ikke å gjøre "Stopp klimakrisen" spillet).

 

2. Gjør quizen og send inn svarene til meg på epost innen 26.mars: elin.grindhaug@karmoykirken.no 

 

3. Dere skal sende følgende melding til minst 5 personer dere kjenner (ikke til andre konfirmanter). Jeg sender dere denne meldingen på SMS også, slik at det blir lett for dere å kopiere og videresende.

Hei! Jeg er konfirmant og skal redde liv sammen med Kirkens Nødhjelp. Av hensyn til smittevern er innsamlingen digital. Vil du gi en gave til dette livsviktige arbeidet? For hver person jeg deler denne medlingen med, har jeg banket på en dør med min digitale bøsse. Kan du ikke gi, er det også veldig god hjelp at du bare deler denne meldingen videre! Du kan gi enten ved å trykke på lenken https://L2W.no/cr0t, vippse til 2426, sende en SMS med kodeord VANN til 2426 (dette trekker 250 kr fra avsender) eller bruke kontonummer 1594.22.87493. TUSEN TAKK for at du er med å Forandre. For andre. 

Tilbake